Fun zóna

Späť na články

Land Rover prináša kolekciu Range Rover Sport SV Celestial

Kolekcia Range Rover Sport SV Celestial pozostáva z piatich jedinečných verzií, z ktorých každá čerpala inšpiráciu z antickej mytológie a z kozmu. Od prirodzených tónov verzie Gaea, až po žiarivo žltý exteriér verzie Sol, každé vozidlo poskytuje klientom jedinečnú víziu luxusného výkonného SUV. Je založená na nedávno predstavenom Range Rover Sport SV a každá verzia obsahuje benzínový motor V8 TwinTurbo s výkonom 635 k a 750 Nm (800 Nm pri použití režimu Dynamic Launch) a sofistikovaný systém odpruženia 6D Dynamics. 


Range Rover Sport SV Gaea Curation

Gaea (Gaia) čerpá inšpiráciu z gréckej mytológie a predstavuje miesto, kde sa začal život – Zem. Verzia Gaea, inšpirovaná pevninou aj morom, označená na vozidle šikmým symbolom znázorňujúcim vlnu proti pevnine, dostala zelený vonkajší lak Green Terre Matte. Koncovka výfuku – vytvorená zo saténových kovaných uhlíkových vlákien, s keramickými strmeňmi nalakovanými bronzovou farbou Carbon Bronze, vytvára moderný prírodný vzhľad, doplnený strechou a zrkadlami čiernej farby Narvik Black a zložitým nápisom s vnútornou časťou sivej farby Graphite Atlas a vonkajšou čiernou Narvik Black. Interiér je dostupný v dvoch farebných vyhotoveniach. Jedno vytvára koža Caraway Windsor s textilným materiálom Kvadrat Steelcut na operadlách, drevené povrchové úpravy Natural Brown Silver Birch a v rovnakom tóne zvolené prešívanie. Druhé pozostáva z kombinácie čiernej farby Ebony a sivej Cinder Grey bez použitia kože so zladeným volantom a s drevenými povrchovými úpravami v čierno-striebornej kombinácii Natural Black-Silver Birch, čo opäť potvrdzuje inšpiráciu témou Zeme.


Range Rover Sport SV Theia Curation

Theia, Titánka a dcéra Urána a Gaeie, ktorá vychádza z mytologického námetu, sa spája s jasným a trblietavým svetlom.

Symbol na vnútornej strane čiernej lesklej povrchovej úpravy Grand Black, ktorý sa nachádza na opierkach hlavy a konzole, predstavuje pohľad a svetlo. S témou sa spája mnohými spôsobmi, vrátane Theinho bdelého oka, mesačných kráterov, alebo súhvezdia. Interiér z kože Ebony a Ecru Windsor obsahuje aj textilný materiál Kvadrat Steelcut na operadlách. Zákazníci si ho môžu vybrať aj v dramatickejšej čiernej farbe Ebony a Pimento Windsor Leather s dodatočným kontrastným lemovaním Pimento na koberčekoch. Saténový kovaný povrch z uhlíkových vlákien na stredovej konzole sa nádherne leskne vo svetle. Karosériu pokrýva sivý lak Ilmenite Grey Satin s teplými tónmi a nádychom metalických vločiek inšpirovaný Mesiacom. Kované 23” disky kolies so šampanskou zlatou povrchovou úpravou dopĺňajú čierne karbón-keramické brzdové strmene.



Range Rover Sport SV Io Curation

Io, mesiac planéty Jupiter a zároveň vulkanicky najaktívnejšie teleso v slnečnej sústave, podnietilo tím dizajnérov z oddelenia Range Rover SV Bespoke, aby vyvinul výraznú, žiarivú a sofistikovanú oranžovú farbu exteriéru. Cyllene Gloss pripomína povrch mesiaca Io, ktorý neustále prechádza sopečnými zmenami, čo sa vizuálne prejavuje na lesklej povrchovej úprave vozidla pri pohľade pri rôznych dopadoch svetla. Exteriér dopĺňajú lesklé keprové koncovky výfuku z karbónových vlákien a karbónové nápisy, ako aj odhalená kontrastná kapota z karbónového kepru. Keprové 23-palcové lesklé disky kolies z uhlíkových vlákien dopĺňajú zákazkové strieborné karbón-keramické brzdové strmene. V interiéri si klienti môžu vybrať čalúnenie kožou Ebony a Lunar Windsor s 3D pletenými sedadlami a operadlá so vzorom uhlíkových vlákien Satin Twill, ktorý sa opakuje aj na orámovaní sedadla. Klienti si môžu vybrať aj výraznú čiernu a palisandrovú konfiguráciu Ebony a Rosewood tvoriacu harmóniu so svetlým exteriérom s kožou Rosewood na sedadlách, stredovej konzole a lakťových opierkach dverí, doplnenú o povrchovú úpravu Satin Twill Carbon Fiber.


Range Rover Sport SV Vega Curation

Výnimočne jasná hviezda zo súhvezdia Lýra s množstvom modrej vo svojom spektre inšpirujúca vonkajšiu modrú lesklú farbu, ktorá vznikla z jedinečného odkazu samotnej hviezdy. Jej meno, Vega, pozmenené z arabského al- nasr al- wāqiʽ, čo v doslovnom preklade znamená zostupujúci orol, sa na vozidlo dostalo v podobe symbolu v tvare krídla. Modrá vonkajšia farba, Verrier Blue, predstavuje poctu francúzskemu astronómovi Urbanovi La Verrierovi, ktorý matematicky predpovedal polohu Neptúna. Exteriér dostal odkrytú kontrastnú kapotu z uhlíkových vlákien Twill Gloss s rovnakou povrchovou úpravou cez nápisy, koncovky výfuku a 23-palcové disky kolies so žltými karbón-keramickými brzdovými strmeňmi Nano Yellow. K dispozícii sú dve vyhotovenia interiéru – kožené sedadlá Ebony a Perlino so symbolom na opierkach hlavy, doplnené o povrchovú úpravu Natural Cream Ash Burr na držiakoch nápojov. Možnosť tmavšej farby Raven Blue a Ebony bez kože dostala prešívanie v rovnakom tóne s lemovaním Raven Blue na kobercoch a tmavšiu povrchovú úpravu Natural Black Birch. V oboch prípadoch sa na operadlách nachádza vzor Ebony Kvadrat Steelcut.



Range Rover Sport SV Sol Curation

Vyhotovenie Sol znázorňuje Slnko, ktoré vždy slúžilo ako mocný symbol života a božstva. Sol predstavuje vizuálne pozoruhodný a dramatický výtvor, zobrazuje silu slnka s výrazným žltým lesklým lakom Aurora Yellow. Dopĺňa ju pocta fenoménu polárnej žiary, ktorý naznačuje zelenožltá farba. Táto verzia obsahuje čiernu kontrastnú strechu a zrkadlá čiernej farby Narvik Gloss s vonkajšími povrchmi a koncovkami výfuku Satin Forged Carbon, s 23-palcovými čiernymi kovanými diskami kolies a s modrými karbón-keramickými brzdovými strmeňmi Blue Nebula. Aj v interiéri si klienti môžu vybrať spomedzi dvoch konfigurácií: kožu Navy Windsor s kontrastným prešívaním Light Cloud so zodpovedajúcimi koberčekmi, alebo čierny interiér Ebony bez kože s kontrastným prešívaním Nano-Yellow a saténovými operadiel sedadiel a povrchovou úpravou z uhlíkových vlákien.




ZDROJ: jazdime.sk

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: na objednanie
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: na objednanie
NEDEĽA: zatvorené