Fun zóna

Späť na články

Nový Nissan Juke už klope na dvere

Nissan odhalí vzhľad nového Juke ešte pred frankfurtským autosalónom. Už 3. septembra 2019 budeme vedieť, ako vyzerá úplne bez maskovania. Aj keď novinka nebude pôsobiť rovnako revolučne ako prvá generácia extravagantného mestského zástupcu, už z maskovaných prototypov vidieť, čo môžeme očakávať. 



Pri porovnaní s predchodcom aj napriek maskovanému vzhľadu vidieť oveľa dynamickejší "prižmúrený" kukuč. Základne rysy a siluetu karosérie si nový Nissan Juke zachová, no pridá prepracované detaily. Nebude chýbať denné svietenie v štíhlych úzkych svetlometoch a okrúhle hlavné svetlá. Celkovo už napohľad pôsobí predná časť v okolí svetiel uhladenejšie, no zároveň dynamicky. A to je dobre. Spredu pripomína najnovšie Nissany, najmä Qashqai

Bočná línia ostane veľmi podobná prvej generácii. Nesmú chýbať svalnaté zadné blatníky a zvažujúca sa strecha, ktorá opticky skracuje C-stĺpik a nový Juke pôsobí "športovejším" dojmom. Novinka si zachová tvary predchodcu, dizajn bude evolučný a názory motoristov už nerozdelí do dvoch výrazne odlišných táborov.



Nový Juke postavili na aliančnej platforme CMF, základ je tak podobný s Renaultom Clio alebo novým Capturom. Pod kapotou môžeme očakávať podarený motor 1,3 TCe, ktorý nájdete aj v Renaulte a menších modeloch Mercedes-Benz. Príde pravdepodobne v dvoch výkonových verziách so 140 a 160 koňmi. Šepká sa aj o 1,0 l trojvalci TCe a 1,5 l štvorvalcovom naftiaku Blue dCi. Nissan sa vo veľkom venuje elektrifikácii, a tak aj nový Juke bude pravdepodobne možné kúpiť ako plug-in hybrid s 1,6 litrovým benzínovým motorom, elektromotorom a lítium-iónovými batériami s kapacitou 9,8 kWh. Mali by vystačiť na 30 km jazdy na elektrinu.

ZDROJ: https://autozurnal.ta3.com/novy-nissan-juke-uz-klope-na-dvere

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené