Fun zóna

Späť na články

Volvo Cars má za cieľ transformovať predaj vozidiel viac na online

Spoločnosť Volvo Cars zásadne modernizuje a zdokonaľuje  spôsob, akým si zákazníci kupujú, prenajímajú, predplácajú a servisujú svoje  vozidlá, pričom sa snaží dosiahnuť svoj cieľ predávať 50 percent svojho  globálneho objemu do roku 2025 v online priestore.

Spoločnosť oznámila akvizíciu spoločnosti Upplands Motor, štokholmského predajcu (proces podlieha schváleniu regulačných orgánov), a plánované úplné prevzatie predajcu Bra Bil s cieľom zlúčiť tieto dve prevádzky s vlastným obchodným zastúpením Volvo Bil.


Zlúčená prevádzka umožní spoločnosti Volvo Cars uskutočniť technologickú transformáciu svojich maloobchodných predajcov na domácom trhu. Stratégiou spoločnosti je vytvoriť bezproblémové online/offline prostredie spolu s maloobchodnými partnermi na celom svete. Vďaka zlúčeniu bude môcť spoločnosť Volvo Cars plne využiť silný domáci trh na získanie vedomostí a vytvorenie budúceho obchodného modelu.

Spoločnosť Volvo Cars verí, že zákazníci si chcú pri kúpe alebo údržbe svojho vozidla užiť rovnako moderný a bezproblémový zážitok, aký poznajú aj pri iných nákupoch. Tradičný maloobchodný systém slúži zákazníkom skvele už celé desaťročia, ale ako popredná automobilová značka vo Švédsku sa spoločnosť Volvo teraz musí transformovať, aby dokázala plniť aj budúce požiadavky zákazníkov.

Zákazníci spoločnosti Volvo budú už čoskoro jednoducho prechádzať medzi online a offline priestorom, čím ušetria čas a peniaze, pretože väčšinu nákupného procesu vykonajú online a zároveň budú môcť v prípade potreby osobne navštíviť predajcu.

„Cieľom je spoločná zmena.  V našej budúcnosti aj naďalej zohráva zásadnú úlohu maloobchodný predajca, aby  zákazníci mali príležitosť spolupracovať s oddaným, nadšeným a kvalifikovaným personálom spoločnosti Volvo. V  úzkej spolupráci s našimi maloobchodnými partnermi sme sa zaviazali zlepšovať  zážitky zákazníkov,“ uviedol Björn Annwall, riaditeľ regiónu EMEA v spoločnosti Volvo Cars.



„Pretože svet okolo nás sa rýchlo mení a zákazníci  interagujú so značkou Volvo viacerými spôsobmi, musíme mať istotu, že každá  interakcia prispieva k ich celkovému zážitku so značkou Volvo,“ hovorí Lex Kerssemakers, riaditeľ komerčných činností spoločnosti Volvo Cars.


„Ide o kľúčový proces z hľadiska našej komerčnej  transformácie, a preto sa sústreďujeme na plynulú interakciu medzi online a  offline priestorom. Súčasná investícia je ďalším míľnikom, pretože spolu s  našimi predajcami vytvárame moderný a prispôsobený zážitok pre zákazníkov.“


ZDROJ: Volvo

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené