Fun zóna

Späť na články

Nissan Rogue ukazuje, ako bude vyzerať nový X-Trail

Tretia generácia modelu Rogue bola oficiálne predstavená. V Európe sa predávať toto SUV, určené pre americký trh, síce nebude, ale aj tak je to pre nás dôležitý model, pretože ide o dvojičku európskeho Nissanu X-Trail. Nový X-Trail sa bude od Nissanu Rogue odlišovať len v maličkostiach s cieľom viac sa trafiť do vkusu európskych motoristov. Rogue dostal s nástupom novej generácie pozmenený dizajn. Predná časť je okrúhlejšia, má nové LED svetlá a novú prednú masku V-Motion. Dizajnéri sa pri jeho návrhu inšpirovali aj novým Nissanom Juke. Rogue je prekvapivo, v porovnaní s predchodcom, o 38 mm kratší a o 5 mm nižší.


Interiér pôsobí na prvý pohľad hodnotnejšie, ako sme u Nissanu zvyknutí. Vo vybavení nechýba 12,3-palcový digitálny prístrojový panel a nový head up displej. Okrem tradičných informácií o rýchlosti sa na ňom zobrazujú informácie dôležité z pohľadu asistenčných systémov. Napríklad aj oznámenie o chystanom spomalení vozidla s aktivovaným tempomatom z dôvodu prudkej zákruty, alebo križovatky. Nový je aj ovládač prevodovky, ktorý už nie je mechanický. To umožnilo nové rozmiestnenie odkladacích priestorov na "plávajúcom" stredovom tuneli. Nachádza sa na ňom aj ovládač na zmenu režimov jazdy. Okrem tradičných Sport, Standard a Eco v prípade verzie s pohonom predných kolies sú k dispozícii aj režimy Snow a Off-road vo vozidlách s pohonom všetkých kolies.


V USA sa bude Rogue ponúkať výlučne so štvorvalcovým benzínovým motorom s objemom 2,4 l. V Európe sa ho s najväčšou pravdepodobnosťou nedočkáme a ponuku budú tvoriť menšie naftové a benzínové motory.


ZDROJ: auto.sk

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené