Fun zóna

Späť na články

Renault Mégane rozširuje ponuku. Ponúka nový 1.7 Blue dCi a dvojspojku pre viac motorov

V rámci minuloročného príchodu nových emisných noriem Renault na jeseň výrazne prekopal ponuku motorov vo svojich modeloch, čo sa týkalo tiež obľúbeného modelu Mégane. Vtedy ale ponuka bola trochu obmedzená, pretože sa nepodarilo všetky agregáty včas homologovať podľa nových pravidiel. Renault ale ponuku postupne rozširuje.

Konkrétne Mégane sa tak dočkal opäť silnejšieho turbodiesela, ktorý doplnil doteraz jediný vznetový motor v ponuke, 1.5 Blue dCi (85 kW). Ide o agregát 1.7 Blue dCi, ktorý oficiálne debutoval v modernizovanom Kadjaru a medzitým sa dostal aj do Scénicu. Naladený je na 110 kW a 340 N.m a štandardne je spárovaný so šesťstupňovou dvojspojkovou prevodovkou.



Motor s novou hlavou valcov využíva úplne nové vstrekovače pracujúce až s tlakom 2000 barov alebo turbodúchadlo s reguláciou prostredníctvom elektrického aktuátora. Kvôli emisným normám mu nechýba ani vstrekovanie kvapaliny AdBlue. Vrcholný turbodiesel zaobstaráte v dvoch najvyšších stupňoch výbavy Mégane. V kombinácii s verziou Intense stojí päťdverový hatchback s 1.7 Blue dCi (110 kW). Dostanete elektricky nastaviteľné, elektricky sklopné a vyhrievané vonkajšie spätné zrkadlá, volant potiahnutý Nappa kožou, tempomat, čalúnenie kombinujúci tkaninu s koženkou, ambientné osvetlenie, zadné parkovacie senzory alebo dvojzónovú automatickú klimatizáciu. Popri tom sa ponuka Mégane tiež postupne rozšírila o dvojspojkovú prevodovku. Ak k 1.7 Blue dCi je dodávaná šesťstupňová, pre ostatné agregáty je dostupná sedemstupňová. Konkrétne ju môžete zaobstarať pre jednotky 1.3 TCe (vo verziách so 103 kW a 117 kW) a 1.5 Blue dCi (85 kW).

Našu ponuku modelov Renault Mégane nájdete po kliknutí sem.

ZDROJ: https://www.auto.cz/renault-megane-rozsiruje-nabidku-nabizi-nove-1-7-blue-dci-a-dvouspojku-pro-vice-motoru-129316

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené