Fun zóna

Späť na články

Jaguar I-PACE získal ocenenie Európske auto roka 2019

Elektrický Jaguar I-PACE zvolili v rámci ocenenia Európske auto roka 2019 za „Auto roka“. Prvýkrát v histórii ankety získala toto ocenenie značka Jaguar. Porota zložená zo 60 odborných motoristických novinárov z 23 krajín, ktorí sa pri hodnotení vozidla zameriavali na cenu, dizajn, komfort, bezpečnosť, použité technológie a ekológiu.



Prof. Dr. Ralf Speth, generálny riaditeľ spoločnosti Jaguar Land Rover, uviedol: „Sme nesmierne hrdí na to, že naše prvé elektrické vozidlo je zároveň prvým vozidlom značky Jaguar, ktoré získalo titul Európske auto roka. I-PACE bol od začiatku navrhnutý a skonštruovaný vo Veľkej Británii. Ide o technologicky najvyspelejší elektromobil na batériový pohon, ktorý predstavuje skutočný prielom. Zisk titulu Európske auto roka je pre nás česť a znamená skutočné uznanie práce nášho špičkového tímu.“ Jaguar I-PACE, navrhnutý a skonštruovaný v Spojenom kráľovstve, zaznamenal na celom svete veľký úspech v oblasti predaja. Doteraz bolo zákazníkom doručených viac než 8 000 týchto vozidiel, z toho 75 percent v Európe. 

Žiadne iné vozidlo na ceste nevyzerá a nejazdí ako I-PACE. Je skonštruované tak, aby naplno využívalo výhody svojho elektrického pohonu a špeciálnej hliníkovej architektúry, ktoré prinášajú výkon športového automobilu a praktickosť SUV. Nabíjanie je naozaj jednoduché. Zákazníci môžu využívať službu verejného nabíjania Jaguar, prístupnú prostredníctvom špeciálnej aplikácie alebo pomocou RFID kľúča. Na mieru prispôsobené nabíjacie balíky a sadzby, zhrnuté do jednoduchej mesačnej faktúry, poskytujú majiteľom modelu I-PACE prístup k viac než 85 000 nabíjacím staniciam v celej Európe.  

Od svojho uvedenia na trh pred rokom získal I-PACE na celom svete 55 ocenení vrátane nemeckého, nórskeho a britského titulu Auto roka, ceny Elektromobil roka magazínu TopGear stanice BBC, čínskeho titulu Ekologické auto roka a ocenenia ECOBEST v rámci ankety Autobest.







 

Stiahnite si bezplatne
našu mobilnú aplikáciu

Naša aplikácia Vám ponúka:

  • vytvorte si zoznam Vašich vozidiel a v prípade potreby ich objednajte do servisu jedným dotykom
  • vždy aktuálna ponuka skladových vozidiel s možnosťou rýchleho odoslania záujmu o vozidlo
  • všetky dôležité novinky zo sveta značiek Volvo, Jaguar a Land Rover

OTVÁRACIE HODINY

Trenčianska Turná

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:30 - 12:30
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Bratislava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 13:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 07:30 - 17:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené

Trnava

PREDAJ

PON. - PIA.: 8:00 - 17:00
SOBOTA: 9:00 - 12:00
NEDEĽA: zatvorené

SERVIS

PON. - PIA.: 7:30 - 16:00
SOBOTA: zatvorené
NEDEĽA: zatvorené